Kantado Festivalo mini- zangfeestjes

Onze laatste activiteit was de fantastische zangdriedaagse begin maart 2020 in De Banjaert in Wijk aan Zee. De week daarna ging het land in lockdown. Wat zijn we blij dat wij dit nog gehad hebben😉. In alle commotie zijn we helemaal vergeten om een bericht op Facebook te zetten. Op de foto’s zie – één week voor de lockdown – nog het oude normaal….
Al onze andere geplande activiteiten zijn niet doorgegaan. Maar sinds september komen wij als team Kantado Festivalo weer wekelijks bij elkaar om te werken aan nieuw repertoire. En wat is het weer leuk. We hebben inmiddels een programma klaar voor de volgende zangdriedaagse in De Banjaert in Wijk aan zee in maart 2021. Zoals altijd een mix van liederen uit veel verschillende landen. Daarnaast werken wij aan een middeleeuws liedboek. De eerste tien bewerkingen zijn al klaar en we blijven koor- arrangementen voor nieuwe nummers uitwerken.
De repetities zijn echte minifeestjes , maar………we staan natuurlijk te trappelen om het weer te delen met iedereen die graag wereldmuziek wil zingen.
Dit is een bericht om al onze vaste deelnemers en mogelijk nieuwe belangstellenden te laten weten dat we er nog zijn. We moeten nog even geduld hebben…..maar zodra het weer kan pakken we de draad weer op.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.