Musicals

9 en 11  juli 2019 – Musicals bij Groep 8A en 8B Basisschool Zaanstreek / Zaantheater
Zingen, spelen, dansen, wekenlang oefenen met Groep 8A en Groep 8B en dan de uitvoering in het Zaantheater. Beide avonden was het groot feest. Wat er op zulke avonden gebeurt is niet na te vertellen.Er zijn zoveel mooie momenten waarin kinderen open gaan en zich helemaal gooien in de voorstelling. Prachtig is dat. In de filmpjes een kleine sfeerimpressie van beide groepen.

Klik op deze link voor Groep 8A     //youtu.be/s6862fWC260

Klik op deze link voor Groep 8B //youtu.be/s6862fWC260


17 en 19  juli 2018 – Musicals bij Groep 8A en 8B Basisschool Zaanstreek/Zaantheater 

Twee groepen 8; Twee keer” De tent op z’n kop” in het Zaantheater. De samenwerking met 62 enthousiaste kinderen en twee gedreven leerkrachten heeft geleid tot spetterende, sprankelende voorstellingen. Al die kinderen zo blij op het toneel zien staan ….te zien groeien in hun rol…..dat is echt genieten. En kippenvelmomenten bij de solo’s en bij het slotlied….ook al bij de repetities. De vrolijke liedjes en dansjes; ze kregen de zaal ermee op z’n kop. Het was weer geweldig!

Klik op deze links voor een kleine indruk:


14 juli 2017 – Musicals bij Groep 8A en 8B Basisschool Zaanstreek/ Zaantheater

Sky high; wij zijn torenhoog……Laat je zien; de spotlights zijn van jou…………

Dat was wat de kinderen uitstraalden op het podium van het Zaantheater. Na een voorbereidingsperiode waarin juf Marlieke, juf Kelly en ik met de kinderen hiernaartoe gewerkt hadden stonden beide groepen deze week te schitteren op het podium. Van begin af aan hadden de kinderen er heel veel zin in en op de beide afscheidsavonden in het theater ging het dak eraf. Wat een fantastische ervaring voor de kinderen en voor onszelf. (Hetty Kienhuis)

 


Musical 2016 Groep 8 Basisschool Zaanstreek/Zaantheater


Musical 2015 Groep 8 Basisschool Zaanstreek/Zaantheater


Musical 2014 Groep 8 Basisschool Zaanstreek

Generale in het Zaantheater – de puntjes op de i