De zangdriedaagse in De Banjaert in Wijk aan Zee gaat door!

Hallo zangliefhebbers,

De zangdriedaagse in De Banjaert in Wijk aan Zee gaat door! Met nog een maand te gaan hebben zich inmiddels ruim 20 deelnemers ingeschreven. Wij, ( Hetty, Guus, Wim ) het Kantado Festivalo team, komen elke week bij elkaar en bereiden ons voor op een prachtig programma.
In het liedboek staan liedjes uit de Balkanlanden, Roma repertoire, Afrika en Zuid Amerika.
Nieuw zijn de Middeleeuwse liederen. Het is de muziek die wij hebben leren kennen tijdens onze schilder-activiteiten op middeleeuwse festivals. Deze liederen zijn in feite de wereldmuziek uit die tijd. Het zijn de liederen over de liefde, over eten en drinken, over universele levenswaarden.

We zullen onze deelnemers ook een optreden aanbieden met vergelijkbaar repertoire; we zingen de toppers uit voorgaande programma’s en nummers die nog op de lijst staan voor volgende zangdagen. Op 22 maart is er weer een zangdag in Wormerveer waar deze nummers gepland staan.
Kortom; het bruist van de activiteiten en wij staan te trappelen om het allemaal met jullie te delen.

Wie nog twijfelt; geef je op! Ken je iemand in je omgeving die van wereldmuziek zingen houdt….nodig die dan uit.

Voor wie het repertoire nog niet kent: Als afsluiting van de zangdriedaagse in Wijk aan Zee geven we een slotpresentatie van alle liedjes die we in deze dagen gezongen hebben.
Het is in Nivonhuis De Banjaert in Wijk aan Zee: aanvang 16.00 uur.

Van harte welkom aan alle deelnemers die al ingeschreven hebben; veel bekende maar zeker ook veel nieuwe deelnemers. Wij verheugen ons op jullie komst.

Team Kantado Festivalo,

Hetty Kienhuis, Guus Hendriks en Wim de Goede