Onze werkwijze

De verkennende fase

In een vooroverleg geeft u aan wat uw wensen zijn. ArtStudioDeZon doet op basis daarvan een vrijblijvend voorstel en geeft een globale indicatie van de kosten. In overleg met elkaar komen we tot tot een konkreet werkplan. Wij geven een offerte af en we gaan na of er subsidiemogelijkheden zijn. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor een e-mail – vragenlijn voor de betrokken leerkrachten, ouders enz. Is er ergens in het proces iets niet duidelijk mail ons dan. Binnen 24 uur antwoord gegarandeerd.

Plan van Aanpak

ArtStudioDeZon zorgt voor een goed plan van aanpak waarin alle gemaakte afspraken duidelijk en overzichtelijk zijn verwoord.

Voorbereiding en uitvoering

De voorbereiding van een project wordt uitgevoerd door Hetty Kienhuis en Wim de Goede van ArtStudioDeZon. De uitvoering wordt in principe gedaan door Wim de Goede, tenzij dit anders wordt afgesproken.

Afronding en evaluatie

Veelal zal ArtStudioDeZon ook een Powerpoint-presentatie leveren als handeling voor de leerkrachten. Een project of activiteit kan evt worden afgerond met een expositie, fotoclip, website of perspublicatie. Ook hierbij kan ArtStudioDeZon ondersteuning bieden. Uiteraard evalueren wij samen met u het project.


>>>TERUG NAAR WEBSITE HETTY KIENHUIS


Groepswerk: Impressie van een tegelmuur in de moskee
Weidevogels groepswerk